Polecam Centrum Podróży Wakacje.pl
Podziel się z innym opinią o firmie, z którą ostatnio współpracowałeś. Powiedz, dlaczego warto skorzystać z danej usługi.
-
Przybysław
Polecam Centrum Podróży Wakacje.pl
Post autor: Przybysław »
Cześć, czy wiecie jak pracuje się w tej firmie? Macie jakieś doswiadczenia?
-
voisee
Re: Polecam Centrum Podróży Wakacje.pl
Post autor: voisee »
Dla mnie największym problemem są zawsze stroje kąpielowe . Nie śmiejcie się, ale to albo nie mogę ich dopasować, albo z kolei czuję się tak jakoś niekompletnie... No, sama nie wiem. Na pewno jednak będę wyjeżdżała nad morze. Po to zarabiam, żeby jakieś tam swoje plany spełniać. Zgodzicie się ze mną?
-
fitreer
Post autor: fitreer »
Szukam miejsca dla swojej osobistej podróży i co prawda mam wyznaczonych kilka miejsc, ale jednak się obawiam zdecydować. I dla przykładu ciekawi mnie pamukkale turcja opinie ma całkiem dobre, jako kurort, ale coś tam jednak mi nie odpowiada. I ciekawa jestem, czy warto to ogólnie ogarnąć? Co wy na to?
-
mamka
Post autor: mamka »
Jadąc na wakacje, zastanawiam się czasem, czy nad wodą powinien być pomost pływający i dlaczego ludzie są na to dziwnie nastawieni. I jestem zdania, że nie ma lepszego sposobu na miłe spędzenie wieczoru. Zdecydowanie chciałabym tak spędzać czas. To dla mnie niesamowita sprawa, można naprawdę się zrelaksować.
-
moniaa
Post autor: moniaa »
A czy ktoś z was korzystał może z usług TravelPP ? Tak pytam, bo słyszałam, że u nich dostępne są ciekawe propozycje na różne wycieczki. Ta travel tui poznań organizuje wakacje do wszelkich punktów na ziemi i to w najrozsądniejszej cenie. Także według mnie super...