Sklep odzieżowy
Dowiesz się tutaj, jak rozpocząć działalność, jak ją reklamować i w jaki sposób zarabiać, nie tracąc. O pierwszych krokach na drodze biznesu.
- wirginia-82
Sklep odzieżowy
Post autor: wirginia-82 »
No okej, może i nie jest to jakiś bardzo kreatywny pomysł na prowadzenie działalności, ja się z tym zgadzam, ale też trzeba sobie zdawać sprawę z tego, że to jest taki biznes, który zawsze będzie potrzebny. No chyba, że ludzie nagle zaczną chodzić nago, ale póki co jakoś nie zauważyłam, że miałoby się na to zanosić Zastanawiam się tylko nad tym, czy warto otwierać od razu sklep internetowy, czy stacjonarny sklep z ubraniami damskimi?
Re: Sklep odzieżowy
Post autor: szymonmdt »
Powiem wam szczerze, że jeżeli chodzi o zaopatrzenie sklepu odzieżowego to polecam tę hurtownię odzieży. Będziecie Państwo bardzo zadowoleni zarówno z jakości towaru jak i z profesjonalizmu obsługi. Wyróżniają się mocno na tle narodowej konkurencji. Serdecznie polecam
Post autor: Benigny66 »
Apropos, a wiecie w jakiej odzieżówce kupię ubranie na motocykl. Chcę wybrać się na wycieczkę motocyklową i raczej muszę sie ubrać w coś porządnego, bo przy jeździe z taką prędkością bez odpowiedniej odzieży się nie obejdzie. Podrzućcie jakieś sklepy!
Post autor: egoistinaa »
Jestem zakupoholiczką i nie boję się tego powiedzieć. Moim zdaniem najważniejsze to znać umiar. Najpierw płacę rachunki, potem myślę o rozwiązaniach, a następnie działam sukcesywnie z możliwościami. I jak na razie takie https://egoistin.pl/ sklepy mam na oku. To mi się bardzo podoba. Mam tu naprawdę szeroki wybór i to mi odpowiada.