dom od dewelopera - jak wybrać odpowiedni?
Pytania i odpowiedzi z różnych dziedzin. Problem z samochodem, sprzętem w domu lub czymkolwiek innym? Poszukaj rozwiązania w tym wątku.
- Arkady66
dom od dewelopera - jak wybrać odpowiedni?
Witajcie forumowicze. Piszę do was, bo szukam pomocy w wyborze odpowiedniego domu od dewelopera. Wiem, że to niełatwe zadanie, ale jestem pełen optymizmu, że uda mi się znaleźć idealne rozwiązanie. Deweloperzy w Szczecinie są dla mnie szczególnie ważni, ponieważ to właśnie w tym pięknym mieście chciałbym zamieszkać. Mam nadzieję, że dzięki Waszym radom i doświadczeniom uda mi się znaleźć wymarzone miejsce do życia. A może ktoś z Was ma już swoje własne mieszkanie lub dom od dewelopera w Szczecinie? Chętnie posłucham Waszych opinii i porad. Dzięki z góry za wszelką pomoc!
Re: dom od dewelopera - jak wybrać odpowiedni?
Post autor: Oluś »
Zakup mieszkania na rynku pierwotnym oferuje pewność, że nabywca otrzyma obiekt w stanie idealnym, bez śladów użytkowania. To szansa na indywidualne dostosowanie wnętrza do własnych potrzeb przed przeprowadzką. Kupujący są również zwolnieni z podatku PCC, co stanowi niebagatelne oszczędności. Istotnym aspektem jest też gwarancja, jaką daje deweloper na nowe mieszkanie, informacje można znaleźć tutaj https://www.hi-light.pl/budownictwo/jak ... ierwotnym/ oraz możliwość korzystania z rządowego wsparcia w ramach programów dla nowych nieruchomości.
Post autor: Kasia05 »
Cześć! Rozważam zakup domu od dewelopera i chciałbym prosić o rady, jak dokonać właściwego wyboru. Dodatkowo myślę o zasłonach w kolorze czerwonym lub bordowym https://magiawnetrz-sklep.pl/zaslony-czerwone-bordowe/. Jakie macie doświadczenia z takim połączeniem kolorów w wystroju wnętrza? Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki i porady!
Post autor: dallama »
Jakoś niespecjalnie mam możliwość się zdecydować sama na oczyszczanie gruntu , dlatego pozwólcie, że dowiem się od Was, na czym to polega i jakie rozwiązania powinnam zastosować. Jestem ciekawa również, co Waszym zdaniem powodowało, że mogliście mieć problemy z budową. Jakieś wskazówki, pomysły?