regulacja wysokości mebli - jak to robić?
Pytania i odpowiedzi z różnych dziedzin. Problem z samochodem, sprzętem w domu lub czymkolwiek innym? Poszukaj rozwiązania w tym wątku.
- Ludomił-82
regulacja wysokości mebli - jak to robić?
Post autor: Ludomił-82 »
Siemka, potrzebne mi rady w kwestii regulacji wysokości mebli. Ostatnio przeprowadziłem remont i zmieniłem ustawienie mebli w moim mieszkaniu, ale niestety niektóre z nich są za niskie lub za wysokie. Czy ktoś z Was miał podobny problem? Może macie jakieś sprawdzone sposoby na to? Zależy mi na tym, aby meble były stabilne i bezpieczne, dlatego szukam elementów do regulacji wysokości, które będą trwałe i niezawodne. Jakieś propozycje?
Re: regulacja wysokości mebli - jak to robić?
Post autor: margolaa »
Przykładowo brat ostatnio tutaj https://kornelomeble.pl/ kupował dla siebie wyposażenie i jest naprawdę zadowolony. Meble nie tylko dobrze się prezentują, ale naprawdę solidnie są wykonane. Także będą z całą pewnością długi czas służyć.
Post autor: manukaa »
Ok - dzięki w sumie za przydatne informacje. A czy wiecie może - gdzie kupić do swojej firmy solidne regaly stalowe? Tak pytam, ponieważ szukam teraz czegoś praktycznego dla siebie. Nie wiem, ale ponoć firma Brokelmann oferuje takie rzeczy - wiecie coś?
Post autor: byłażona »
Interesuje mnie hurtownia akcesoriów meblowych, jednak nie do końca wiem, jaką mam wybrać, Wiadomo, że obsługa online zawsze jest lepsza, ale może jednak coś jeszcze powinnam u siebie zobaczyć? Jestem w kropce, dlatego liczę na Waszą, szczerą pomóc. Jak to będzie, kochani?