jaka apteka ma dobre ceny?
Rozmaite tematy, które nie pasują do innych kategorii. Zapytaj o wszystko, na co do tej pory nie znalazłeś odpowiedzi.
jaka apteka ma dobre ceny?
Post autor: kirisa »
jaka apteka ma dobre ceny? chodzi mi o apteki stacjonarne. W aptece w której do tej pory kupowałam mocno ceny poszly w górę i szukam tańszego miejsca, gdzie kupujecie leki?
Re: jaka apteka ma dobre ceny?
Post autor: Lina »
Hej, zobacz w doz, ja już właściwie tylko tam kupuję, bo gdzie indziej ceny poszły mocno w górę, a tam póki co płacę cały czas tyle samo co miesiąc. Mam nadzieję, że będą trzymać ceny na takim poziomie jak najdłużej.
Post autor: kirisa »
to dobrze wiedzieć, na pewno się do nich wybiorę bo jednak szaleństwo z tymi cenami, a wolałabym jeśli jest taka opcja zaoszczędzić. DOZ mam trochę dalej od domu ale nie szkodzi
Post autor: Tymira »
No tak, te ciągle galopujące w górę ceny są przerażające! Super, że leki w DOZie są w tak dobrej cenie, bo przecież to są akurat takie produkty, z których rezygnować nie można.
Post autor: boczka »
Też doceniam aptekę dbam o zdrowie, bo właśnie nie podnosi tak cen, a leki to coś z czego nie da się zrezygnować i wykupić trzeba. Kupuję już tylko u nich.
Post autor: melanie »
Też kupuję w dozie, ceny się u nich trzymają na niezmienionym poziomie, nawet jesli chodzi o leki na receptę, które biorę na stałe to też nie zauwazyłam, żeby podrożały
Post autor: Inka »
W doz zdecydowanie mają najniższe ceny, ostatnio robiłam porównanie jak cenowo wypadają moje leki w różnych aptekach i najtaniej było w doz. Oby jak najdłużej trzymali takie ceny, bo różnice były naprawdę spore.
Post autor: biszka »
Macie rację, zarówno na leki na receptę jak i na suplementy w DOZie jest dobra cena, kupuję od nich od dawna, właśnie stacjonarnie moim zdaniem ceny po staremu.
Post autor: dusia »
Tak to się da odczuć bardzo łatwo, że w DOZie stacjonarnie są najlepsze ceny, ja kupuję u nich leki na receptę co miesiąc i nie zauważyłam podwyżek więc moim zdaniem super.
Post autor: migotka »
Dokładnie, to tak jak ja, też kupuję w DOZ stacjonarnie, tak się najbardziej opłaca bo u nich cały czas są ceny "po staremu" zarówno leki na receptę jak i suplementy.
Post autor: igraszka »
Ceny w DOZ cały czas stabilne, ja robię u nich zakupy stacjonarnie- regularnie, wykupuję leki na receptę dla siebie i dla rodziców,
w innych aptekach jest zdecydowanie drożej.
w innych aptekach jest zdecydowanie drożej.
Post autor: maruczka »
Zgadzam się, w DOZie ceny są naprawdę korzystne, też już kupuję tylko u nich, nie będę przepłacać. Kupuję też leki rodzicom u nich jest tego trochę więcej więc da się zauważyć tą oszczędność.