tanie leki
Rozmaite tematy, które nie pasują do innych kategorii. Zapytaj o wszystko, na co do tej pory nie znalazłeś odpowiedzi.
tanie leki
Post autor: agesta »
Drodzy podpowiedzcie gdzie kupić aktualnie leki taniej, które apteki mają konkurencyjne ceny. Chyba pora na zmianę apteki bo niestety ceny mocno poszybowały
Re: tanie leki
Post autor: dalechvka »
jak szukasz tańszych opcji to sprawdź DOZ, ja jestem bardzo zadowolona z cen jakie mają, można sporo zaoszczędzić na zakupach, nawet moi rodzice przekonali się do tej apteki
Post autor: Melka »
Ja tak samo polecam DOZ, ostatnio robiłam tam większe zakupy i jestem naprawdę zadowolona. Porównuję od jakiegoś czasu ceny w aptekach i DOZ najlepiej pod tym względem wypada, więc tej apteki póki co będę się trzymać.
Post autor: mikołaj80 »
Korzystanie z polskich aptek online w UK to świetna opcja dla osób, które szukają polskich leków i suplementów, które nie zawsze są dostępne w brytyjskich aptekach. Z mojego doświadczenia, zakupy są łatwe, a dostawa szybka, ale warto pamiętać o kilku rzeczach. Po pierwsze, sprawdźcie, czy apteka jest zaufana. Ja polecam aptekaonline.co.uk, wielokrotnie korzystałem.