Montaż klimatyzacji

Znajdź fachowca do remontu, prowadzenia ogrodu, montażu klimatyzacji i innych usług. Poznaj sprawdzone firmy i polecaj sprawdzonych wykonawców.
Awatar użytkownika
Mieszko_71

Montaż klimatyzacji

Post autor: Mieszko_71 »

Zastanawiamy się nad klimatyzacją. Mieszkamy na ostatnim piętrze i naprawdę, dopóki tutaj nie zamieszkałam nie sądziłam, że w mieszkaniu może się aż tak nagrzewać. Zastanawiam się, jaka jest cena, jeśli chodzi o montaż takiej instalacji w domu, macie może jakieś doświadczenia? Wydaje mi się, że klimatyzacja w mieszkaniu to nie jest już fanaberia. :)
noxinaa

Re: Montaż klimatyzacji

Post autor: noxinaa »

U mnie jest problem, bo nie działają klimatyzatory ścienne i nie wiem, czy je wymienić na przenośne? Czy jednak zostać przy tym systemie z nowymi rozwiązaniami? Ciekawi mnie Wasze podejście, wiec jak coś, to czekam na pomoc. Zawsze czuję się zobowiązana do tego, żeby się orientować.
nukaa

Re: Montaż klimatyzacji

Post autor: nukaa »

A co myślicie przykładowo o ofertach ZYMETRIC ? Czy ich klimatyzacja kanałowa jest naprawdę dobra? Tak pytam, ponieważ remontuje dom i przy okazji chciałabym zainstalować coś takiego u siebie. Wydaje mi się, że taka klimatyzacja, to dobre rozwiązanie - a wy co możecie mi doradzić?
ODPOWIEDZ