urządzanie wnętrz

Znajdź fachowca do remontu, prowadzenia ogrodu, montażu klimatyzacji i innych usług. Poznaj sprawdzone firmy i polecaj sprawdzonych wykonawców.
Awatar użytkownika
Świętibor1969

urządzanie wnętrz

Post autor: Świętibor1969 »

Planuję remont mieszkania i chciałabym skorzystać z pomocy architekta wnętrz z Gdańska. Szukam kogoś, kto ma doświadczenie w projektowaniu mieszkań i potrafiłby stworzyć dla mnie wnętrze, które będzie zarówno funkcjonalne, jak i estetyczne. Macie może jakieś sprawdzone osoby do polecenia? Interesują mnie szczególnie architekci, którzy potrafią połączyć nowoczesny design z elementami tradycyjnymi.
dżanastaa8892

Re: urządzanie wnętrz

Post autor: dżanastaa8892 »

Jako osoba ciągle niepewna jutra, nie wiem w sumie, jak skupić się na odpowiednich rozwiązaniach dla domu, bo nie wiem, co się będzie działo. Może pójdziemy w sprzedaż. Póki co jednak plan jest taki, by na wiosnę zainwestować w ogród. Dlatego też interesują mnie meble z palet ogrodowe . Czy Waszym zdaniem to dobry krok?
młodapannica44

Re: urządzanie wnętrz

Post autor: młodapannica44 »

Skoro już wyposażacie swoje domy w nowoczesne systemy pięknoty, to może podpowiecie mi, jak wygląda u Was ogrzewanie wody i na co powinnam spojrzeć. Dla mnie to naprawdę wyjątkowa sprawa, dlatego nie chcę wdawać się w nic innego. Po prostu ma być najlepsze, w najlepszej cenie. Nie inaczej.
ODPOWIEDZ